Valkoista etikkaa voidaan käyttää ruoanlaitossa, leivonnassa, siivouksessa ja rikkaruohojen torjunnassa. Uskotaan, että se auttaa painonpudotuksessa ja alentaa verensokeria sekä kolesterolia.
ainesosat: 6% happamuus, sisältää sulfiitteja.
Valkoista etikkaa voidaan käyttää ruoanlaitossa, leivonnassa, siivouksessa ja rikkaruohojen torjunnassa. Uskotaan, että se edistää painonpudotusta ja alentaa verensokeria ja kolesterolia.
ainesosat: 6% happamuus, sisältää sulfiitteja.
Punaviinietikkaa voidaan käyttää ruoanlaitossa, leivonnassa ja kastikkeena ruoalle tai salaateille, jopa marinadina. Uskotaan, että sillä on sydänterveyttä edistäviä etuja – mukaan lukien verenpainetauti ja avustaminen verensokerin hallinnassa tyypin 2 diabetesta sairastavilla henkilöillä.
ainesosat: 6 % happamuus, sisältää sulfiitteja.